Verander taal: nederlandse - english - germany - spanish - turkish

Opleidingen

Saltrans bemiddelt in én verzorgt in samenwerking met diverse erkende opleidingscentra logistieke opleidingen

Door voor de juiste keuze van opleider te kiezen: Wordt er voor gezorgd dat uw medewerkers vakbekwaam opgeleid worden in hun specifieke functie. Dit gebeurt met maatwerk bij de opleider naar keuze en of op lokatie bij u op het bedrijf

De Logistieke sector stelt hoge eisen aan de kwaliteit van uw personeel. Ook de aandacht voor kwaliteitszorg (ISO of TQM) en arbozorg maakt het noodzakelijk om het kwaliteitsniveau van uw logistieke medewerkers op peil te houden.

Veiligheid en continuïteit
Ondanks de verscherpte arbo wetgeving vinden er jaarlijks in Nederland nog steeds veel ongevallen plaats met heftrucks. De totale aanrijschade bedraagt vele miljoenen euro op jaarbasis.

Investeren in een gedegen training is dus wenselijk.

Ervaren instructeurs
De opleiders maken gebruik van uiterst ervaren instructeurs. Alle theorie wordt getoetst in de praktijk.

Test
Om de opleidingsbehoefte te bepalen, test de opleider het niveau van de cursist. Op basis daarvan wordt een specifiek opleidingstraject geadviseerd voor uw personeel.

Gericht aan de slag
De diverse opleiders bieden een breed scala aan logistieke opleidingen. Zij verzorgt theorie- en praktijklessen voor heftruck-, reachtruck- en hoogwerkerchauffeurs en voor allround magazijn- medewerkers.

SALTRANS kan samen met U de juiste opleider adviseren die uw personeel op de juiste wijze opleidt.